Meer resultaten voor hamburgerkraam huren antwerpen

hamburgerkraam huren antwerpen
frituurwagen, catering, hamburgerkraam t Snackske Limburg/Antwerpen.
Schakel t Snackske in als cateringpartner voor uw events, en laat uw gasten smullen. Bel ons vandaag nog voor uw gratis offerte. data-cycle-prevprevControl_3815825" data-cycle-nextnextControl_3815825" data-cycle-center-horztrue" data-cycle-slides" div.slidepart" data-cycle-slide-classslidepart" data-allow-wraptrue" data-cycle-logfalse" data-cycle-timeout4000" data-cycle-speed1000" data-cycle-auto-heightfalse" styleheight: 350px." Ga naar je Mobile MS.
pizza feest aan huis antwerpen
Verhuur, frituurwagen, catering, hamburgerkraam t Snackske Limburg/Antwerpen.
Wij verhuren onze wagens ook zonder personeel. Hierdoor kan u of uw organisatie op uw feest of evenement zelf de uitbating verzorgen.of uw organisatie zelf de uitbating verzorgen. data-cycle-prevprevControl_3815874" data-cycle-nextnextControl_3815874" data-cycle-center-horztrue" data-cycle-slides" div.slidepart" data-cycle-slide-classslidepart" data-allow-wraptrue" data-cycle-logfalse" data-cycle-timeout4000" data-cycle-speed1000" data-cycle-auto-heightfalse" styleheight: 350px."
samenvoegen kredieten
Friet Co Frietmobiel op locatie voor elke gelegenheid.
We komen sinds 2006 vanuit Antwerpen op locatie om U en uw gasten te verwennen. Voor elke gelegenheid, zowel particulier als professioneel, bent u bij ons op het juiste adres. We leggen de lat zeer hoog om in een stijlvol en ontspannen kader onze Belgische Trots op locatie te serveren.
lening
Mobiel Frietkraam Huren, Mobiel Frituur Hove, Antwerpen.
Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn Fritremork uit Hove en bieden u een mobiele frietkraam op locatie in Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. De lekkerste frieten bakt u in onze kraam! Huur een mobiele frietkraam. HUUR EEN MOBIEL, PROFESSIONEEL INGERICHT FRIETKRAAM. Bij ons kunt u vier verschillende professionele ingerichte frietkramen huren.
eiken
Verhuur mobiele frituur, hotdog of hamburgerwagen t Snackske.
Verhuur van snackwagens. Wij van catering t Snackske bieden u als organisatie, bedrijf, of vereniging de mogelijkheid om onze frietwagens te huren, voor 1 of meerdere dagen. Onze mobiele frituurwagens zijn uitermate geschikt voor het bereiden van friet, snacks en diverse broodjes.
logo frituur
Het Heet Frietje Mobiele Frituur Antwerpen.
Het Heet Frietje Mobiel Frituur voor Antwerpen en omstreken. Het huren van een mobiele frituurwagen biedt veel voordelen. U hoeft geen boodschappen te doen, niet te koken en geen rommel op te ruimen. Wij komen met ons mobiel frituur graag bij u op locatie of aan huis.
Mobiele frituur aan huis foodtruck Mobiele frituur aan huis voor jouw feest!
Hamburgerkraam aan huis formules. Vanaf 6 / persoon. Vanaf 85, / persoon. Vanaf 6 / persoon. Vanaf 6 / persoon. Events en Feesten. Wij verzorgen al jouw events, gaande van een receptie tot een volledige maaltijd. Je kan onze mobiele frituur aan huis boeken voor.: Open deur dagen. Traktatie voor je klanten of personeel. Bij onze mobiele frituur aan huis, kunnen ook standjes gehuurd worden. Zo krijgen jullie gasten het gevoel zich op een mini foodtruck festival te zijn. We kunnen voor ieder feest, de juiste aankleding verzorgen. Sauzenbar waar jullie gasten zelf hun sauzen kunnen nemen. Salad-Bar bij hamburgers waar jullie gasten zelf hun hamburger kunnen samenstellen. Nagerechten en Snack kramen. Wil je bij het huren van onze mobiele frituur ook desserts en drank op jouw feest, ook deze kunnen wij verzorgen.
Hamburgerkraam huren: vraag nu uw offerte bij Event-Service.
Hamburgerkraam aan huis, op feest of locatie. Event Service biedt verschillende formules aan of eventueel maatwerk. Stuur ons een mailtje met het aantal personen, budget en wensen; wij geven u een eerste vrijblijvend offerte. Vraag naar onze formules. Referenties Hamburgerkraam huren. Getuigenissen over Hamburgerkraam huren.
Boefferke mobiele frituur, snacks en bbq Mobiele frituur, snacks en bbq.
Om het even voor welke gelegenheid u een feestje organiseert, wij verzorgen u en uw gasten met de lekkerste en meest fijne gerechten. Wij verzorgen uw feesten met de nodige zorg. Onze mobiele frituur is gespecialiseerd in het aanbieden van uitmuntende frietjes met de lekkerste snacks voor alle gelegenheden bij u of op locatie.
Verhuur van mobiel frietkraam of frituurwagen van De Honger Stiller uit Antwerpen Wilrijk De Honger Stiller Wilrijk Antwerpen.
Dan kunt u bij ons personeel inhuren die naast vakbekwaam ook klantvriendelijk is. Wij vinden dat de service net zo belangrijk is als de kwaliteit. U bent het vast met ons eens. Het huren van een mobiele frituurwagen biedt veel meer voordelen.

Contacteer ons