Resultaten voor braadworstkraam

braadworstkraam
Bully's' Bratwurst de echte Duitse braadworst Algemeen Almelo.
De Award-Winning Duitse Bratwurst geserveerd op een broodje met daarop de keuze uit maar liefst 8 verschillende sausen. Currywurst, gesneden Award-Winning Duitse Bratwurst overgoten met de orginele warme currysaus, afgetopt met Indiase kerriekruiden en natuurlijk het verplichte stukje brood om de resterende currysaus mee uit het bakje te lepelen.
best seo tools
Het Knabbelhuisje verhuur feestmaterialen en catering traiteur.
Fun Food Catering. Heeft u een feest in het vooruitzicht? Wij bieden een ruim aanbod van professioneel feestmateriaal voor suikerspinnen, verse popcorn, ijsjes, hotdogs, verse wafels., Fun Food Catering. Wenst u bediening van de verhuurmachines met personeel van het Knabbelhuisje?
eMarketing
Fifty Two evenementencatering Braadworstkraam huren?
Onze braadworstwagen is te huur voor allerlei soorten evenementen, zoals bedrijfsfeesten, evenementen, open dagen, productlanceringen, straatfeesten, beurzen, schooffeesten, sociale evenementen, enz. binnen of buiten. Het is ook mogelijk dat wij voor eigen rekening verkopen. Wil je meer informatie over het huren van een braadworstkraam vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.
bosiet training prices
Braadworstkraam Onze producten Attractieverhuur De Witte heeft voordelige springkussens, stormbanen en andere attracties.
Wij kunnen de braadworstenkraam ook combineren met onze andere producten zoals: hotdogs friet met snacks broodje kroket broodje beenham broodje bal luxe saté warme chocomel gluhwein frisdranken haring hamburgers poffertjes pannenkoeken popcorn suikerspin salades Hawaiibar fruit cocktails geen alcohol compleet verzorgde BBQ stroopwafels ijs broodje braadworst wafels salades anders; i.o.
Braadworstenkraam huren Joost Jansen Marktwerken.
Vanuit een zeer sfeervol houten verkoopwagentje worden Duitse braadworsten bereid en uitgeserveerd. Ook in combinatie met curryworsten mogelijk. Deze kraam kan ook voor de wat kleinere feestjes bij u op in de tuin of op het oprit geplaatst worden. informeer naar de mogelijkheden.
Mobiele frituur Partyrents.
Wij brengen de mobiele frituur inclusief frieten, snacks en sauzen met bediening gedurende ongeveer 2 uren. U hoeft niks te voorzien; servietten, bakjes, zout zijn inbegrepen in de prijs. Standaard zorgen wij voor 3 verschillende snacks: bv: frikandel, bitterballen en saté's.

Contacteer ons